Regattahøsten i M&R

Intercity 2020
Med en vår og sommer hvor det har vært en del utsettelser og avlysninger av større arrangement er det flere spennende arrangement på gang i høst, og alle i tråd med retningslinjer for smittevern.

De siste par helgene har det blant annet vært avviklet kretsmesterskap for 2.4 mR og 12,5 kvm. Intercity-regattaen fra Molde til Ålesund som normalt går i juni, ble i år arrangert som en langt mer høstlig affære med kuling i mot for deltakerne.

Kommende helg arrangeres Kristiansundsmesterskap på Nordmøre av Kristiansund Seilforening & Kristiansund Seilsportklubb i fellesskap. Samtidig i Ålesund arrangeres North West J/70 Cup, som også vil være KM for J/70 klassen.

Helgen 26.-27. september går siste runde av årets MR-Cup for joller av stabelen i Molde. Samme helg har Ulstein Seilforening invitert til Rundeseilasen, som ble utsatt fra i sommer. Rundeseilasen blir da sannsynligvis den første av årets kretsranking-regattaer for NOR-rating som blir avholdt. Høstregatta for Express, J/70 og NOR-rating står også på terminlisten i Ålesund.

Når vi kommer ut i første helgen i oktober er det planlagt NOR-rating regatta i Kristiansund med Godtaren Rundt, og i Ålesund, skal Borgundfjorden Rundt arrangeres for Express, J/70, NOR-rating, 2.4 mR, 12,5 kvm og joller. Borgundfjorden Rundt er også en del av kretsranking for NOR-rating.

Molde Seilforening har deretter Høststormen for NOR-rating på planen den 17. oktober. Og helt til slutt skal Hardhausen-regattaene arrangeres i Ålesund i november og desember.